Τα πιο επώνυμα διαζύγια της ελληνικής showbiz και πώς το χειρίστηκαν με τα παιδιά τους!

Το διαζύγιο στις μέρες μας είναι κάτι το συνηθισμένο και πια δεν αποτελεί ταμπού! Ωστόσο όταν είσαι επώνυμος και έχεις κάνει γάμο υπερπαραγωγή που έχει προβληθεί από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. το διαζύγιο θα συζητηθεί... 
Τι γίνεται όμως όταν τα ζευγάρια αυτά είναι τόσο γνωστά και υπάρχουν παιδιά; Πάμε να δούμε τα πιο πολύκροτα διαζύγια της ελληνικής showbiz!


Πέτρος Κωστόπουλος - Τζένη Μπαλατσινού




Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ του Σαββάτου, πριν λιγα χρόνια, η κοινή ανακοίνωση του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού να χωρίσουν μετά από 18 χρόνια γάμου. Το ζευγάρι έχει μαζί τρία πανέμορφα παιδιά, τις δυο κόρες τους Αμαλία και Αλεξάνδρα και τον μικρό Μάξιμο και αποφάσισαν να ανακοινώσουν το χωρισμό τους με το παρακάτω κείμενο:
“Μετά από πολύ πόνο, αλλά κι αμηχανία, εξαιτίας του δημοσίου χαρακτήρα της ανακοίνωσης, θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι. Αφού προσπαθήσαμε και οι δύο για αρκετό καιρό να σώσουμε τον γάμο μας, καταλήξαμε στην απόφαση να χωρίσουμε και να διατηρήσουμε ανέπαφα όλα τα αποθέματα αγάπης και αλληλοεκτίμησης. Παραμένουμε πάνω απ” όλα οικογένεια και ομάδα στη δουλειά μας. Οι ωραιότεροι καρποί των 20 χρόνων σχέσης και 18 χρόνων γάμου είναι τα τρία υπέροχα παιδιά μας, στα οποία ως γονείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε το περιβάλλον μιας αγαπημένης οικογένειας. Η ψυχική τους ισορροπία και ασφάλεια είναι η σημαντικότερη προτεραιότητα στη νέα μας ζωή και θα εκτιμούσαμε ιδιαίτερα κάθε βοήθεια σε αυτή μας την προσπάθεια".

Τζένη Μπαλατσινού, Πέτρος Κωστόπουλος”


Ελένη Μεναγάκη - Γιάννης Λάτσιος


Πριν από εφτά περίπου χρόνια ο Γιάννης Λάτσιος και η Ελένη Μενεγάκη με μια λιτή ανακοίνωση αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από 9 χρόνια γάμου και τρία πανέμορφα παιδιά: την Βαλέρια, την Λάουρα και τον Άγγελο.
Ο γάμος τους το 2001 ήταν το γεγονός της χρονιάς, αλλά το διαζύγιό τους είναι ένα από τα γεγονότα που μας απασχολούν τουλάχιστον για τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωσή του. Το διαζύγιο άλλωστε ήταν επεισοδιακό με συνεχή δικαστική διαμάχη για τα περιουσιακά τους στοιχεία που δεν έχει τελειώσει ακόμη. Οι δυο τους όμως, έχουν καλή επικοινωνία για το καλό τω παιδιών τους.



Έλλη Κοκκίνου - Παναγιώτης Βασιλειάδης

Παντρεύτηκαν το 2007 και χώρισαν τρία χρόνια αργότερα, αφήνοντας ένα πέπλο μυστηρίου γύρω από τους λόγους που οδήγησαν στο διαζύγιο. Η Έλλη Κοκκίνου και ο Παναγιώτης Βασιλειάδης έχουν μαζί έναν πανέμορφο γιο, η κηδεμονία του οποίου τους έφερε πολλές φορές σε ρήξη μετά το διαζύγιο. Ωστόσο με το πέρασμα των χρόνων η σχέση τους είναι πια φιλική!

Νατάσα Θεοδωρίδου - Ανδρέας Φουστάνος

Ένας άλλος μεγάλος χωρισμός, έπειτα από έναν μεγάλο έρωρα, που άφησε πολλά ερωτήματα ήταν αυτός της Νατάσας Θεοδωρίδου με τον Ανδρέα Φουστάνο. Η είδηση του χωρισμού τους ήταν ξαφνική και ακόμη και σήμερα, οι δυο τους έχουν αρκεστεί στο να μιλούν με καλά λόγια ο ένας για τον άλλον, χωρίς να αναφέρουν τους λόγους του διαζυγίου τους. Συναντιούνται πολύ συχνά και έχουν εξαιρετικές σχέσεις.

Αλέξης Κούγιας - Εύη Βατίδου

Είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια, με τους πιο επεισοδιακούς χωρισμούς. Ο γνωστός ποινικολόγος και το διάσημο μοντέλο έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά και ο χωρισμός τους αποτέλεσε θέμα συζήτησης σε όλα τα ΜΜΕ. Μετά από χρόνια προβλημάτων και κακής επικοινωνίας, συμπορεύονται ειρηνικά σαν γονείς!

Φαίη Σκορδά - Γιώργος Λιάγκας
Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια που συνεργάστηκε και επαγγελματικά ήταν αυτό: Φαίη Σκορδά και Γιώργος Λιάγκας. Το ζευγάρι που ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα και δεν προκάλεσε ποτέ, χώρισε ήρεμα και αθόρυβα. Ακούστηκαν πολλά αλλά η αλήθεια είναι πως ο χρόνος απλά τους απομάκρυνες και οι πάμπολλες ευθύνες! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις